Iata cateva poze de la expo MOTORSHOW Bucuresti 2012 care a avut loc cu putin timp in urma. Nu, nu va asteptati sa vedeti motociclete. In ultimii ani stand-urile sunt foarte slabute. Daca la prima aparitie Harly Davidson venea cu tot felul de modele mai mult “custom” decat de serie, pe care mai si erau urcate fete cu sanii goi pictati in toate culorile, acum abia daca mai expune cateva modele banale. Cam acelasi lucru, in general si cu restul marcilor. Totusi mai gasesti fete frumoase pe la diferite standuri, sau lucruri interesante de vazut si de prezentat. Voi expune in saptamanile urmatoare fotografii si de la etapele trecute, care sunt si mai interesante, deci tineti aproape.

Welcome to the BUCHAREST MOTOR-SHOW 2012, where you will see not outstanding motorcycles but gorgeous Romanian girls. I hope you will not be disapointed.  I am going to post next week, pictures taken during the previous shows, that are even more exciting,  so keep watching the blog.

Mihai Pali, un prieten…

A friend of mine…

Graham Jarvis – the World Champion at Extreme Enduro

Graham Jarvis cu fratele meu, Radu Irimia, care detine un magazin de piese si accesorii moto, fiind dealer Klim in Romania, echipamente purtate si de catre Jarvis. Magazinul fratelui meu il gasiti la http://www.motor-inn.ro/  si este unul dintre cele mai dotate si mai serioase magazine de profil, asa ca daca aveti nevoie, apelati la Radu cu incredere.

Graham Jarvis with my brother, Radu.

Advertisements